19 Kasım 2007 Pazartesi

Sanat dünyasına 3 yıl ara verdikten sonra son albümü ”Resimler & Hayaller”le tekrar dönüş yapan Gökhan Özen, oldukça iyi bir grafik çiziyor.


Sanat dünyasına 3 yıl ara verdikten sonra son albümü ”Resimler & Hayaller”le tekrar dönüş yapan Gökhan Özen, oldukça iyi bir grafik çiziyor. Özen’in son albümü tüm müzik listelerinde 1 numaraya otururken, İlk klibi ”Tövbeliyim” ise en çok izlenen klip olma başarısını yakaladı. Tüm müzik kanallarında en çok istek alan klip, beğeniyle takip ediliyor.

Ünlü sanatçı müzik dünyasında olduğu kadar ekranlarda da başarısını sürdürüyor. Özen’in başrolünde oynadığı ‘Yalan Dünya’ dizisi bu hafta rating sonuçlarında bir numarada yer aldı. Her bölümü hayranları tarafından dikkatle izlenen dizi, birinciliği bırakmayacak gibi gözüküyor.

3 yıllık sessizliğin ardından bomba gibi dönen Gökhan Özen, 3 ayrı dalda birinci olduğunu belirterek ‘Az laf, çok iş demiştim. İşte sonuç ortada. Demek ki polemik olmadan da başarı geliyormuş. Yakaladığım bu başarı birçok insana örnek olmalı’ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok: